Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Trouw aan jezelf dag

Accepteren dat je bent wie je bent. Niets zo fijn als jezelf kunnen zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je uit je rol valt.

Het is zo ontzettend vermoeiend als je altijd moet nadenken in welke rol je zit. Terwijl als je weet wie je bent het een stuk makkelijker wordt om door het leven te gaan.

Zelf heb ik me lang laten leiden door anderen. Vooral het moeten en me meten met anderen belemmerde mij om mezelf te zijn. Niemand vroeg dat van me, maar dat legde ik mezelf op.

Ik ben me in die tijd zelf regelmatig tegengekomen. Een antwoord op de vraag “Voor wie doe je dat allemaal?”, kon ik niet geven. 

Totdat ik me ervan bewust werd dat ik er mocht zijn. Niet alleen mijn positieve kanten, maar zeker ook mijn mindere kanten.

Dat maakt juist dat ik ben wie ik ben. Toen ik dat eenmaal wist, kwam er rust en hoefde ik niet meer na te denken in welke rol ik zat.

Dat proces ging niet ineens, maar stap voor stap.

Wil jij ook trouw blijven aan jezelf?

Zet dan vandaag op de “trouw aan jezelf dag” je eerste stap.