Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

2 jaar Mariëlle Hennen Coaching

Het is feest vandaag!

Mariëlle Hennen Coaching bestaat 2 jaar! Onder de Italiaanse zon en in een prachtige omgeving, heb ik voldoende tijd gehad om terug te kijken op de afgelopen 2 jaar. Het meest opmerkelijke is wel dat ik tijdens deze vakantie niet de behoefte en gedachten voel opkomen dat ik hier wil blijven en die B&B wil beginnen in mijn favoriete land. Dat zegt veel over de keuze die ik heb gemaakt. Het was spannend om een vaste baan in loondienst achter me te laten. En zeker het 1e jaar was er één van hard werken en grote onzekerheid. Maar ondanks dat ben ik blijven geloven in mijn keuze en heb ik zelden getwijfeld.

Meestal kijk ik niet terug, maar soms is het goed om even stil te staan en te overdenken welke stappen je hebt gezet. Het gevoel dat naar boven komt is er een van trots en dankbaarheid. Trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Dankbaar voor het vertrouwen dat ik heb gekregen van mijn kandidaten, opdrachtgevers en collega-ondernemers. De mooie en inspirerende gesprekken met al deze mensen, hebben eraan bijgedragen dat ik me heb kunnen ontwikkelen als coach en als ondernemer.

Met veel energie en nieuwe ideeën zie ik de toekomst van Mariëlle Hennen Coaching vol vertrouwen tegemoet.