Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

3 jaar Marielle Hennen Coaching

Mijn eerste werkdag weer na een ontspannende vakantie. Ik heb er veel zin in en bruis van de energie. 

Vandaag ben ik op de kop af 3 jaar ondernemer. Al 3 jaar, wat is de tijd snel gegaan. Ik ben nog altijd meer dan tevreden met de keuze die ik destijds heb gemaakt. Ik ontwikkel me steeds verder en leer elke dag. Niet alleen van de successen, maar vooral van de mindere momenten.

Zeker toen in maart ons land kwam stil te liggen, sloeg de twijfel toe of ik niet op zoek moest naar een baan in loondienst. Gelukkig is dat niet nodig geweest. Ik heb geleerd om rustig te blijven en weet inmiddels dat risico’s bij het ondernemerschap horen.

Het gevoel van trots en dankbaarheid overheerst nog steeds. Trots op de stappen die ik afgelopen jaar heb gezet. Dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg van mijn kandidaten, opdrachtgevers en collega-ondernemers. Zonder jullie had ik mij niet kunnen ontwikkelen tot de coach en ondernemer die ik nu ben.
 
Laat het 4e jaar Mariëlle Hennen Coaching maar komen. Ik kijk er met vertrouwen naar uit.