Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

4-jarig bestaan

Een sprong in het diepe. Zo voelde de start van mijn bedrijf.

In die 4 jaar heb ik veel geleerd en mooi ervaringen opgedaan. Ik heb ontdekt dat het ondernemerschap bestaat uit vallen en opstaan. Tegenover alle positieve ervaringen, staan ook genoeg tegenslagen.

Dat zijn de momenten dat de twijfel toeslaat. En dat stemmetje zich in mijn hoofd begint te roeren. Zit ik nog op de goede weg? Overschat ik mijzelf niet? Zitten mensen nog op mijn dienstverlening te wachten? Etc, etc…..

Gelukkig weet ik die stem altijd weer de mond te snoeren en de negatieve gedachten om te zetten.

Als ik terugkijk op het afgelopen (bewogen) jaar dan ben ik trots dat ik, het hoofd boven water heb gehouden. Ik geleerd heb van de rustige momenten te genieten en me hierover niet schuldig te voelen.

De laatste weken kreeg ik veel positieve berichten van de mensen die ik dit jaar begeleidde. Allemaal zetten ze een nieuwe stap in hun loopbaan. De één door te kiezen voor het ondernemerschap, de ander door het vinden van de passende nieuwe baan.

Wat ben ik dankbaar dat ik mijn steentje mocht bijdragen aan hun ontwikkeling.

Voor mij een bevestiging dat wat ik doe ertoe doet en op de ingeslagen weg door te gaan. Op naar het 1e jubileum van Mariëlle Hennen Coaching.