Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

blijven leren is een investering in jezelf

Blijven leren is een investering in mezelf en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Voor mijn vorige functies heb ik veel verplichte cursussen en opleidingen moeten doen. Ik keek daar altijd tegenop en nam me voor dat als ik ooit iets anders ging doen, ik zou kiezen voor een functie waar ik niet meer zoveel verplicht moest leren. 

Hoe anders is dat nu. Nu ik zelf mag kiezen wanneer en welke opleidingen ik doe, trakteer ik me elk jaar minstens op 1 mooie opleiding.

Dit jaar heb ik gekozen voor de opleiding Coachen met Acceptance en Commitment therapie (ACT). De eerste 2 trainingsdagen heb ik zowel professioneel als persoonlijk veel geleerd. Ik kijk al uit naar de laatste trainingsdag over een paar weken.

Voordat het zover is mag ik eerst lekker aan de slag met de theorie en kan ik het geleerde al gaan toepassen in de praktijk. 

Wil jij ook blijven leren en je persoonlijk ontwikkelen zonder alleen maar verplichte opleidingen te volgen?

Zou je graag zelf eens een passende opleiding willen kiezen, maar heb je geen idee wat je dan zou kiezen? 

Voor een oriënterend intakegesprek en te bespreken hoe je je kunt blijven ontwikkelen ben ik bereikbaar op 06-13520144 of info@mh-coaching.nl