Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Coaching persoonlijke en professionele ontwikkeling

Ken je dat?

Je hebt het gevoel dat je stilstaat in je werk. Je wilt vooruit en hebt ambities, maar je weet niet hoe je die kunt waarmaken. 

Het is een gevoel dat ik goed ken. Ik heb ervaren dat het belangrijk is zelf het intiatief te nemen en de durf te hebben je ambities uit te spreken. Als je weet wat je wilt en wat nodig is om daar te komen, kun je keuzes maken en doelen stellen.

De eerste stap is het moeilijkste, maar als je die eenmaal gezet hebt komen de volgende stappen vaak vanzelf. Ik heb het geluk gehad dat ik bij organisaties werkte waar ik de mogelijkheid kreeg in gesprek te gaan en waar ik gestimuleerd werd mij te ontwikkelen en mijn ambities waar te maken. Hierdoor heb ik me persoonlijk en professioneel ontwikkeld.

Voel jij de behoefte om je net als ik persoonlijk en professioneel te ontwikkelen? Wil jij je zelfkennis en zelfsturend vermogen vergroten en leren hoe je de regie pakt? Maak snel een afspraak voor een oriënterend intakegesprek.

Meer informatie over de coaching voor persoonlijke en professionele ontwikkeling vind je op:
https://www.mh-coaching.nl/persoonlijke-en-professionele-ontwikkeling