Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Diensten

Ken je dat? Je hebt een baan of bent bezig met een studie. Aan het einde van de dag kom je met weinig energie thuis. Het kost je moeite om nog plezier en uitdaging te vinden in wat je doet. Je twijfelt over je eigen capaciteiten of vraagt je af of jouw talenten beter passen in een andere functie of studie. Tijd om de regie over je loopbaan of studie in eigen hand te nemen. 

Ik kan je daarbij helpen, met je meedenken en inzichten geven. Met individuele coaching zoeken we samen in welke richting je je loopbaan of studie wilt vormgeven, wat bij jou past en welke stappen nodig zijn om daar te komen. Je ontdekt je talenten, wensen, drijfveren en ontwikkelpunten.

Het maken van een juiste en succesvolle keuze gaat in een aantal stappen en daar is tijd voor nodig. Door tijd te nemen om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je daarmee wilt doen, ben je een eind op weg. Het is een proces waarbij je leert om goed over jezelf na te denken. Dit helpt je om een bewuste keuze te maken en jouw loopbaan of studie een hernieuwd perspectief krijgt.

Klik hieronder op één van de afbeeldingen voor meer informatie over mijn werkwijze, doorlooptijden en de tarieven. Als je nog vragen hebt die niet op deze website worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

                                                                          Contact