Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

DISC-analyse

Afgelopen maandag en dinsdag heb ik de DISC-certificeringstraining gevolgd. In deze twee dagen heb ik niet alleen veel geleerd over het instrument DISC, maar ook over mezelf. Het heeft me bewust gemaakt dat iedereen onbewust zijn eigen voorkeursgedrag heeft. Nu ik me bewust ben van mijn eigen voorkeursgedrag begrijp ik ook waarom anderen doen wat ze doen. Vanaf nu zet ik DISC (zonder extra kosten) in bij het loopbaankoersonderzoek als extra hulpmiddel, zodat je nog meer zelfkennis, verdieping en inzicht krijgt in o.a. jouw kwaliteiten, ontwikkelpunten en hoe jij omgaat met veranderingen.   
 
Is een loopbaankoersonderzoek voor jou niet nodig, maar wil je wel inzicht krijgen in wat jouw voorkeursgedrag is en hoe je dat van anderen kunt ontdekken en leren daarmee om te gaan? Dan kun je ook bij mij terecht voor een DISC-analyse. Wil je meer informatie hierover neem dan contact met me op.
Je kunt me bellen op 06-13520144 of mailen naar info@mh-coaching.nl.