Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

vol vertrouwen 2021 in

Nog een paar dagen en 2020 is voorbij. Een jaar dat ik niet snel zal vergeten en waar ik met gemengde gevoelens op terugkijk. Een jaar dat anders verliep dan ik verwacht had, maar dat me voldoende gebracht heeft. 

Ondanks dat er weinig sociale activiteiten waren en het een aantal maanden zakelijk rustig was, is het jaar omgevlogen. Ik heb ervan geleerd en weet nu dat als het even niet meezit, ik in staat ben om rustig te blijven en op zoek te gaan naar alternatieven. Ook heb ik ervaren dat het best lekker is om minder geleefd te worden en meer tijd te hebben om te ontspannen. Het heeft mij rust gebracht. 

Al met al genoeg om dankbaar voor te zijn. De omstandigheden hebben er niet voor gezorgd dat ik stil ben blijven staan. Zakelijk en privé is er nog voldoende beweging en mooie momenten om naar uit te kijken. 

Ik put hier vertrouwen uit voor 2021. Ik wens jullie allemaal een waardevol, maar vooral gezond 2021. 

Bedankt iedereen voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in mij het afgelopen jaar.