Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

een luisterend oor nodig?

Het zijn heftige tijden. Als professional in zorg en welzijn maak jij veel mee. Gevoelens van verdriet, machteloosheid, twijfel en boosheid doen zich op momenten voor. Kun jij wel een luisterend oor gebruiken? Een neutraal persoon met wie je over je werk kunt praten, over die ene dienst of situatie waar je steeds aan blijft denken. Een grote groep van deskundige coaches staat voor je klaar om je dat luisterend oor te bieden.

Het werven van vrijwillige coaches komt voort uit een initiatief van coach Linda Dubois. Zij werd diep geraakt door de nieuwsberichten over overbelaste zorgprofessionals en riep via LinkedIn haar collega coaches op om gratis hun diensten aan te bieden tijdens de corona crisis. Toen ik deze oproep las heb ik niet lang hoeven na te denken om me aan te melden. Ik draag graag mijn steentje bij aan dit mooie initiatief.

Wil je ook als professioneel coach een vrijwillige bijdrage leveren om medewerkers in zorg en welzijn gezond te houden? Meld je dan aan via https://www.extrahandenvoordezorg.nl

Heb je als zorgprofessional behoefte aan (extra) ondersteuning? Meld je dan gratis aan via https://www.sterkinjewerk.nl/extra-coaching/ om in contact te komen met een coach in jouw regio.