Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Gezocht verhalen & Ervaringen!

Gezocht verhalen en ervaringen!

Dit jaar is het 5 jaar geleden dat ik met mijn coachpraktijk startte.

In die jaren heb ik veel mensen begeleid. Na de begeleiding probeer ik, als het even kan, iedereen te blijven volgen. Bij de één lukt dat beter als bij de ander. Met sommige blijf ik via social media in contact, met anderen heb ik nog wel eens mail of telefonisch contact.

Ik merk dat van tijd tot tijd mijn gedachten afdwalen naar een bepaalde kandidaat en me afvraag hoe zou het nu toch zijn met hem of haar.

Vaak krijg ik ook de vraag van nieuwe kandidaten of ik voorbeelden en ervaringen heb van eerdere kandidaten. 

Een tijd geleden heb ik een post geschreven over Daniëlle Jennen en hierin haar verhaal gedeeld. Dit bracht mij op het idee om voor mijn 5 jarig bestaan een rubriek te starten “Hoe is het nu met…….”.

Vind je het leuk jouw verhaal en ervaring naar aanleiding van de coaching met mij en anderen te delen? Stuur me een bericht op info@mh-coaching.nl, dan neem ik contact met je op. 

Ik kijk uit naar jullie verhalen en zou het geweldig vinden als ik in dit jubileum jaar elke maand een verhaal van één van jullie mag delen.

Doen jullie mee?