Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

graTis ontwikkeladvies

Vanaf augustus is er voor alle werkenden en werkzoekenden een gratis ontwikkeladvies beschikbaar!

Werkenden en werkzoekenden kunnen kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaancoach.

Het ontwikkeladvies is een onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door.

Met dit ontwikkeladvies krijg je meer zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisisperiode zijn. Ik help je jouw kwaliteiten helder te krijgen waardoor je keuzes kunt maken.

Samen kijken we hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw kennis, vaardigheden en ervaringen up-to-date blijven. Ook kan ik je ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of je helpen bij het solliciteren.

Nog niet alle voorwaarden zijn bekend. De bedoeling is dat het ontwikkeladvies vanaf augustus beschikbaar is voor alle mensen die (nog) aan het werk zijn, werkzoekenden, zzp'ers en zelfstandig ondernemers.

Aanmelden voor de regeling doe je bij een door de beroepsvereniging erkend loopbaancoach (Noloc/Nobco).

Ben je werkzoekend, dreig je je baan te verliezen of gaat het als gevolg van corona minder goed met jouw bedrijf?

Meld je nu alvast aan op o6-13520144 of info@mh-coaching.nl.

Ik houd je als gekwalificeerd loopbaancoach op de hoogte van de regeling.