Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Hoe is het nu met anne Lubberdink?

In 2020 kwam ik in contact met Anne. Ze haalde geen voldoening meer uit haar werk en wilde graag iets anders. Maar wat dat moest worden, daar had ze geen idee van.

We zijn samen gaan onderzoeken waar ze plezier aan beleefde, waar ze ’s morgens voor op wilde staan en waar ze goed in was. Ze kwam tot het inzicht dat er veel meer was wat ze interessant vond en mogelijk was.

Al snel kwamen we tot de ontdekking dat Anne niet alleen hield van avontuur, reizen en actief bezig zijn, maar dat ze het ook leuk vond om creatief bezig te zijn.

Omdat deze interesses breed waren en ook erg uiteenliepen, ging Anne in gesprek met mensen die al werkzaam waren in deze richtingen.

Na die gesprekken kon ze bepaalde beroepen al uitsluiten en bleef er uiteindelijk iets doen met haar creativiteit over. Ze ging op zoek naar passende opleidingen om zich verder te ontwikkelen.

Na afronding van het traject bleef Anne actief met het zoeken naar passende vacatures en passende opleidingen.

En in 2021 ontving ik bericht van haar dat ze een nieuwe baan gevonden had als online content medewerker en ging starten met haar eigen bedrijf.

 Heb je hulp nodig bij het schrijven van je web-teksten, nieuwsbrieven of blogs, neem dan contact op met Anne. Meer informatie over haar dienstverlening vind je op  haar website https://metcreanne.nl