Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Hoe is het nu met Daniëlle Jennen?

Er zijn klanten waarvan de gesprekken me bijblijven en die ik blijf volgen.

Danielle Jennen is zo iemand.

In 2019 kwam Danielle na een zware tijd bij me. Ze zat niet meer op haar plek en had behoefte aan meer inzicht in haar loopbaan. Stap voor stap zijn we o.a. gaan onderzoeken wat haar motiveert, wat haar interesses en kwaliteiten zijn.

Al snel ontdekte ze dat ze in haar jeugd interesse had in kristallen en stenen. Ook vond ze het leuk om creatief en met taal bezig te zijn. In de loop van het traject kwam ze erachter dat iets met marketing hier goed bij aansloot.

Ze ging zich er meer in verdiepen en uitzoeken welke opleiding ze nodig had om hierin verder te komen. Aan het einde van het coachtraject had ze zich ingeschreven voor een passende opleiding. We sloten het traject af, maar bleven in contact met elkaar.

In 2020 kreeg ik bericht van Danielle dat ze was gestopt met haar baan en zich ging richten op werk wat ze leuk vindt en energie van krijgt. Haar doel was haar interesses is stenen, kristallen, creatief en met taal bezig zijn te combineren.

De eerste stappen zijn gezet. Ze heeft haar eigen webshop Dani’s Feel Good Shop.

De marketingopleiding is afgerond. Een mooie baan als (online) marketing en communicatiemedewerker zou de kers op de taart zijn.

Meer weten over Daniëlle? Bekijk haar website https://www.danisfeelgoodshop.nl