Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Online intakegesprek

We leven op dit moment in een “bijzondere” periode. Ons (sociale) leven lijkt stil te staan. Je kunt bij de pakken neer gaan zitten of aan de hele situatie een positieve draai geven. Je hebt ineens tijd over, die je op een andere manier kunt invullen. Zoals het oppakken van “achterstallige” klussen. Beginnen aan dat boek dat al zo lang in de kast ligt. Misschien vind je nu de rust om eens na te denken over je loopbaan. Ervaar je al een tijd dat je aan het einde van de dag met weinig energie thuiskomt? Of kost het je moeite om nog plezier en uitdaging te vinden in wat je doet? 

Kun je hulp gebruiken bij je loopbaanvragen, maar maak je nu liever geen persoonlijke afspraak? Dankzij de digitale vooruitgang, kunnen we dit gesprek online doen. Op deze manier hoef je niet te wachten tot je weer naar buiten mag en kun je juist in deze periode alvast aan de slag met je loopbaan.

In het intakegesprek bespreken we jouw specifieke situatie en gaan wij uitgebreid in op jouw vraagstelling. Ik denk met je mee en daar waar mogelijk geef ik je direct advies om je verder te helpen. 

Wil je op korte termijn een antwoord op jouw loopbaanvragen? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend online gesprek.