Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Individuele cv- & linkedin-coaching

Wist je dat?
 
Als je zelf je cv maakt je nog niet voor 30% uit de verf komt?
 
Het doel van je cv is uitgenodigd te worden.

Selecteurs zijn geneigd om in een paar seconden een eerste indruk over je te vormen. Jouw cv moet dus meteen oproepen: “Die wil ik zien en spreken”.
 
Wil jij jouw kansen vergroten op die baan die je wilt veroveren? Met 1-op-1 coaching help ik je jouw cv te maken.
 
Het uitganspunt van de individuele cv- en LinkedIn-coaching is dat je arbeidsmarktklaar bent. Arbeidsmarktklaar betekent dat je weet welke baan je wilt veroveren, dat dit realistisch is en dat je dit ook ‘draagt’. Je kunt vertellen welke oplossing jij bent voor de werkgever en je vindt zelf ook dat je er goed in bent.
 
In 1 dagdeel gaan we samen werken aan je cv. We zoomen in op jouw meest recente werkervaring. Jij vertelt waarop het cv is gericht. Ik stel vragen, filter de juiste woorden die het cv professioneel ondersteunen. Vervolgens typ ik jouw cv.
 
Het eindresultaat is een cv en LinkedIn profiel dat gericht is op het werk dat je wilt gaan doen.
Je gaat de deur uit met een cv waarmee jij aan de sollicitatietafel komt en vol zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek voert.
 
Voor meer informatie over de individuele cv- en LinkedIn coaching: 06-13520144 of info@mh-coaching.nl