Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Je doel bereiken

Van de week kwam ik op LinkedIn een mooie vacature tegen. Toen ik de vacaturetekst las moest ik meteen aan een kandidaat denken die ik coach. Dit is de vacature die bij haar als persoon en haar wensen past. Ik heb haar de vacature direct doorgestuurd. De reactie die ik van haar kreeg was “wat lief dat je aan me gedacht hebt en met me meedenkt”.
Voor mij is dit heel vanzelfsprekend, want dat is nu net wat ik zo leuk vind aan wat ik doe. Niet alleen coachen, maar vervolgens met de kandidaat meedenken om zijn of haar doel te kunnen bereiken. Daar krijg ik nu energie van en haal ik voldoening uit. Zo kan ik mijn kennis en ervaring uit mijn vorige functies blijven inzetten en toevoegen aan mijn coachingsvaardigheden.
Wil jij ook net als mijn kandidaten op zoek naar een #baan of #studie die past bij je #wensen? Heb je geen volledig coachtraject nodig, omdat je al weet waar je naar toe wilt. Maar heb je wel hulp nodig om je #doel te bereiken, neem dan eens contact met me op. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we dan samen wat je nodig hebt en kunt doen om jouw doel te bereiken.