Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Klaar met je studie? Wat nu?

Ben je net afgestudeerd? Twijfel je tussen werken of verder studeren? Of wil je juist nu de wereld gaan ontdekken? Veel vragen, die je keuzestress kunnen vergroten. Je bent niet de enige die het moeilijk vindt een keuze te maken. Er zijn meer jongeren die mij vragen of ik ze hierbij kan helpen. 

In een aantal gesprekken gaan we samen op zoek welke mogelijkheden er zijn. Ik help je inzicht te krijgen in welke richting je je leven, loopbaan of studie kunt vormgeven. Verder kijken we wat bij jou past en welke acties nodig zijn om daar te komen. 

Je ontdekt jouw kwaliteiten, persoonlijke waarden, drijfveren en ontwikkelpunten. Je leert jezelf goed kennen. Als je jezelf goed kent, weet je waar je naartoe wilt en wat nodig is om daar te komen. Hierdoor kun je keuzes maken en beslissingen nemen die bij je passen. 

Besluit je te gaan werken? Dan leer ik je hoe je jezelf goed kunt profileren op de arbeidsmarkt en de kans op die ene leuke baan te vergroten.

Na onze gesprekken ervaar je meer rust en duidelijkheid over je mogelijkheden en wat bij je past. Misschien ontdek je wel dat het volgen van een jarenlange studie niet nodig is, maar dat je je in een baan ook verder kunt ontwikkelen.

Wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn na je afstuderen? 

Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je kunt mij bellen op 06-13520144 of mailen naar info@mh-coaching.nl