Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Kom in beweging en neem de regie over je loopbaan

De afgelopen maanden heeft veel gevraagd van ons aanpassingsvermogen.

Ook voor mij was het wennen. Ik, die het liefst face-to-face met mensen in gesprek gaat, was gedwongen om online af te spreken. Ik heb ontdekt dat het een goed alternatief is voor als het niet persoonlijk op locatie kan. Hoewel mijn voorkeur nog altijd uitgaat naar persoonlijk contact.

Sommigen vinden het moeilijk om tegenover iemand of beeldscherm te zitten en te praten over zichzelf.

Van een potentiële kandidaat kreeg ik de vraag of het ook mogelijk was om de coaching wandelend te doen. Hij kon namelijk makkelijker praten als hij naast iemand liep.

Over het antwoord hoefde ik niet lang na te denken, want wandelen in de natuur is een van mijn favoriete bezigheden.

Wel was ik benieuwd over het resultaat van deze manier van coaching. Maar al na het eerste gesprek was ik enthousiast en smaakte het naar meer.
 
Sindsdien ga ik vaker met kandidaten naar buiten en combineer ik dat wat ik het liefste doe, coachen en wandelen.

Wil je aan de slag met je loopbaanvragen?

Ga je liever naar buiten dan tegenover mij of een beeldscherm te zitten?

Neem contact met mij op op 06-13520144 of info@mh-coaching.nl en we spreken af op een mooie plek bij mij of jou in de buurt.

Kom in beweging en neem de regie over je loopbaan.