Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Ga Sfeer proeven bij open dagen

Bij veel onderwijsinstellingen in het mbo, hbo en wo breekt de laatste ronde aan van open dagen. Ben je er nog niet helemaal uit welke studie het gaat worden na de zomer? Neem dan de tijd om de komende weken kennis te gaan maken bij opleidingen. Een overzicht van open dagen bij hbo en wo-opleidingen vind je op: open dagen hbo en wo. Voor het mbo kun je terecht op: open dagen mbo. De deadline voor aanmelding voor pleiding aan universiteit of hogeschool is 1 mei. Ga je naar het mbo, dan is de uiterlijke aanmeldingsdatum zelfs al 1 april.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hoe je slagvaardig te werk kunt gaan om meer uit de open dagen te halen heb ik beschreven in een stappenplan. Wil jij ook een goede studiekeuze maken en weet jij niet waar je moet beginnen? Dan kan dit stappenplan je al een eind op weg helpen. Je kunt hier stappenplan gratis downloaden.
 
Lukt het je niet alleen en kun je hulp gebruiken bij het maken van een weloverwogen studiekeuze? Ik heb nog ruimte om samen met jou vóór de aanmeldingsdatum te zoeken naar de studie die bij je past. Voor meer informatie over studiekeuzebegeleiding check: studiekeuze of bel 06-13520144.