Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Op zoek naar plezier in je werk of studie?

Ken je dat? Je hebt een baan of bent bezig met een studie. Aan het einde van de dag kom je met weinig energie thuis. Het kost je moeite om nog plezier en uitdaging te vinden in wat je doet. Je twijfelt over je eigen capaciteiten of vraagt je af of jouw talenten beter passen in een andere functie of studie.

Tijd om de regie over je loopbaan of studie in eigen hand te nemen!

Het is mijn missie je daarbij te helpen, met je mee te denken en inzichten te geven. Ieder mens is uniek, met zijn eigen talenten, drijfveren en ontwikkelpunten. Iemand die zichzelf goed kent, weet waar hij naartoe wil en wat nodig is om daar te komen.
Met individuele coaching zoeken we samen in welke richting je je loopbaan of studie wilt vormgeven, wat bij jou past en welke stappen nodig zijn om daar te komen. Je ontdekt je talenten, wensen, drijfveren en ontwikkelpunten.

Het maken van een juiste en succesvolle keuze gaat in een aantal stappen en daar is tijd voor nodig. Door tijd te nemen om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je daarmee wilt doen, ben je een eind op weg. Het is een proces waarbij je leert om goed over jezelf na te denken. Dit helpt je om een bewuste keuze te maken en jouw loopbaan of studie een hernieuwd perspectief krijgt.

Wil je weer plezier krijgen in je werk of studie?

Neem vrijblijvend contact met me op! Als gediplomeerd loopbaan- en studiekeuzecoach geef ik persoonlijke en professionele begeleiding bij vragen op het gebied van studie en loopbaan.