Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Gevonden, een nieuwe baan

“Ik kan het nog niet geloven, maar ik heb werk gevonden. Twee banen die aansluiten bij mijn wensen. Ik heb in allebei super veel zin”.

Van zo’n bericht word ik heel blij, want dan weet ik dat de kern is geraakt tijdens de coaching.

Deze kandidaat moest na jaren te hebben gewerkt als bibliotheekmedewerker op zoek naar een nieuwe baan. Samen hebben we onderzocht waar zij voldoening uithaalt en wat ze in een nieuwe baan zeker wil terugvinden. Voor haar is al snel duidelijk dat ze, het adviseren en service verlenen van haar oude baan, wil combineren met, iets willen betekenen voor anderen en hulp bieden, in haar nieuwe baan.

Zij heeft de nodige hobbels moeten nemen. Als ze het op die momenten even niet meer wist was ik haar klankbord. Dat was dan genoeg om weer vol energie verder te kunnen. Nu gaat ze beginnen in een baan waarbij ze hulp kan bieden en iets kan betekenen voor anderen. Daarnaast start ze in een baan waar ze kan adviseren en service verlenen. Soms is het niet mogelijk om alles terug te vinden in één baan, maar is het combineren van banen een goede oplossing.

Ik bewonder haar, omdat ze de moed niet heeft verloren en is blijven geloven in een goede afloop. Haar blijdschap en enthousiasme laten mij zien hoe fijn het is om werk te hebben waar je met plezier naar toe gaat. En ik? Ik realiseer me hoeveel ik van mijn werk hou.