Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Nieuwjaarswens

De laatste dag van een bewogen jaar is aangebroken.

Dit jaar was een soort van tussenjaar in mijn ondernemerschap. Het was een jaar van vallen, opstaan en tot inzichten komen.

2021 was misschien niet mijn meest succesvolle jaar als ondernemer. Toch heeft het me voldoende gebracht. Het was niet altijd makkelijk en soms wilde ik de handdoek in de ring gooien.

Achteraf ben ik dankbaar dat ik dat niet heb gedaan en heb doorgezet. Ik heb de tijd gekregen om stil te staan hoe nu verder met mijn bedrijf.

Het heeft me nieuwe ideeën en inzichten gegeven. Nu komt het erop aan die te gaan uitwerken en door te pakken.

De laatste 2,5 jaar was ik, dankzij Indra Virtual Assistant, elke week online zichtbaar. Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat het schrijven van tekst me veel energie kost en ik er geen plezier meer aan beleef. Voorlopig stop ik even om met regelmaat online te posten, ook al weet ik dat het belangrijk is zichtbaar te zijn en te blijven. Ik neem de komende maand de tijd om na te denken hoe ik hierin een balans kan vinden.

In januari ga ik me focussen op het uitwerken van mijn inzichten en ideeën. Ik heb er zin in en kijk vol verwachting uit naar 2022.

 Iedereen bedankt voor de fijne samenwerking en jullie vertrouwen in mij het afgelopen jaar.

 Ik wens jullie allemaal een mooi, maar vooral gezond 2022.