Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Nieuwsbrief Studiekeuze

Nog even en 2018 is voorbij. Een tijd waarin je vaak terugblikt op het afgelopen jaar en alvast vooruitkijkt naar het nieuwe jaar. Zit je in de bovenbouw of eindexamenjaar dan ben je hard aan het leren voor je pta’s en eindexamens. Ook ben je je aan het oriënteren op je vervolgopleiding. Misschien heb je al open dagen bezocht en heb je een beter zicht gekregen op wat studies inhouden. Ben je in september gestart met je vervolgopleiding, dan weet je rond deze tijd meestal wel of je de juiste keuze hebt gemaakt. 

In deze nieuwsbrief staan weer een aantal praktische tips die je helpen bij het maken van je studiekeuze of beslissing stoppen of doorgaan met je huidige studie.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een aantal keer per jaar automatisch de nieuwsbrief met tips en informatie voor het maken van je studiekeuze.

Inschrijven nieuwsbrief