Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

ontdekken van je talenten

Met het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische spelen voor de deur, zullen er weer de nodige overwinningen gevierd worden. De verwachtingen zijn groot en het lukt veel sporters ook die verwachtingen waar te maken. 

Hoe kan het, vraag ik mezelf vaker af, dat het ze lukt die verwachtingen waar te maken?

Ik probeer hier een antwoord op te vinden en realiseer mij dat deze sporters doen waar ze goed in zijn en een missie hebben. Het inzetten van je talenten en het hebben van een missie geven je richting en een doel.

Als je weet wat je talenten zijn en wat je daarmee wilt doen kun je in beweging komen en actie ondernemen je doelen te bereiken. Het inzetten van je talenten is niet alleen weggelegd voor topsporters.

Misschien ben je je er zelf niet echt bewust van, maar ook jij hebt talenten. Als je weet wat die zijn, kun je ze aandacht geven en tot zijn recht laten komen. Het inzetten van je talenten maakt dat je dingen makkelijker leert, dat je een stapje voor hebt op anderen en dat je plezier hebt in wat je doet. 

Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je ze kunt inzetten in je loopbaan?

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek op 06-135201544 of info@mh-coaching.nl.