Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Ontwikkeladvies 45+

De wereld om ons heen en de arbeidsmarkt veranderen razendsnel. Jouw baan zal er waarschijnlijk over 10 jaar heel anders uitzien of zelfs zijn verdwenen. Sta je daar wel eens bij stil en denk je na hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen ook op oudere leeftijd?
 
Begin 2019 goed en maak gebruik van het gratis ontwikkeladvies 45+. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft vanaf nu de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor iedere werkende van 45 jaar of ouder.

Ontwikkeladvies 45+

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend of gemakkelijk om die regie over de loopbaan te nemen. Zeker als je al wat ouder bent en ervan overtuigd bent dat het moeilijk wordt op deze leeftijd nog te veranderen. Voor werknemers vanaf 45 jaar heeft de overheid een subsidie beschikbaar gesteld. Het doel van het Ontwikkeladvies is deelnemers te stimuleren om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden van de deelnemer. Hierbij gaat het erom dat je actief gaat nadenken over hoe jij werkend jouw pensioenleeftijd kunt bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen.

Wat levert het op?

Tijdens een aantal gesprekken ontdek je wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee wilt doen. Aan het einde van het traject weet je wat jouw kwaliteiten zijn, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt. En je hebt een op maat gemaakt advies met een bruikbaar actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat zijn de kosten?               

Er zijn geen kosten verbonden aan het ontwikkeladvies als je onder de doelgroep valt waarvoor de subsidie bedoeld is. Als NOLOC-erkend loopbaanprofessional ben ik bevoegd om de subsidie aan te vragen en het advies te geven.

Informatie

Meer informatie over de subsidie vind je hier.

Heb je vragen over het ontwikkeladvies of heb je interesse? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 06-13520144 of via info@mh-coaching.nl.