Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Ontwikkeladvies 45+

Hoe ziet jouw baan er over 10 jaar uit? Sta je daar wel eens bij stil of denk je hierover na? De arbeidsmarkt verandert snel en het is goed om na te denken over de toekomst van jouw beroep en je persoonlijke ontwikkeling.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft per 1 januari 2018 een subsidie beschikbaar gesteld voor werknemers vanaf 45 jaar. Deze subsidie is bedoeld om je loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Met dit persoonlijke ontwikkeladvies wil het ministerie 45-plussers stimuleren de regie over hun loopbaan te nemen en/of te houden en vooruit te kijken hoe zij gezond, met plezier en succes aan het werk blijven tot aan hun pensioenleeftijd.

Voor wie?

Ben je 45-plus en minimaal 12 uur werkzaam als:

·      Administratief en secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten;
·      Medewerkers in het primair en middelbaar beroepsonderwijs
·      Cateringmedewerkers;
·      Verkoopmedewerkers en medewerkers logistieke centra in de detailhandel;
·      Gemeenteambtenaren, werkzaam in de domeinen burger- en publiekszaken;
·      Buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers;
·      Schoonmakers;
·      Ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst.

Bekijk hier de uitgebreide lijst met subsidiale beroepsgroepen.

Ben je werkloos, kun je je werk wegens ziekte niet meer doen, of is voor jou een ontslag/reorganisatie regeling van kracht dan is deelname niet mogelijk.

Wat levert het op?

Samen bekijken we wat jouw loopbaanvraag is. Het ontwikkeladvies zorgt ervoor dat je:
·      beter weet wat jouw kwaliteiten zijn, wat je belangrijk vindt in je werk en hoe je verder wilt,
·      een op maat gemaakt advies hebt met een bruikbaar actieplan waarmee je direct aan de slag kunt en sterker in je schoenen staat.

Kosten?

Aan een ontwikkeladvies zijn geen kosten verbonden als je onder de doelgroep valt waarvoor de subsidie bedoeld is.
Je hoeft niet zelf de subsidie aan te vragen. Als NOLOC-erkend loopbaanprofessional ben ik bevoegd om de subsidie aan te vragen en het advies te geven.

Informatie

Meer informatie over de subsidie vind je in de folder Ontwikkeladvies 45-plussers.

Heb je vragen over het ontwikkeladvies of heb je interesse? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 06-13520144 of via info@mh-coaching.nl. Een afspraak maken kan ook via het contactformulier.

Voor een realistisch loopbaanperspectief!

 

Mariëlle Hennen Coaching
Copyright © 2018 Mariëlle Hennen Coaching