Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Optimaliseer je cv voor software

Onze wereld draait steeds meer om data, algoritmes en digitalisering. Ook het gebruik van software voor de screening van sollicitanten wordt steeds populairder. Bij bedrijven met doorlopend veel vacatures wordt hiervan gebruik gemaakt. Hierdoor kost het wervings- en selectieproces minder geld en verloopt het sneller.

Voor het screenen van cv’s filtert de software kandidaten op basis van hun cv en een reeks trefwoorden. Het is dus belangrijk om vooraf te onderzoeken of een bedrijf cv’s inleest en op welke trefwoorden wordt gescreend. Als je dat weet dan kun je jouw cv laten aansluiten op deze trefwoorden.  Zo vergroot je de kans om door de software geselecteerd te worden.

Download hier de tips die je helpen je cv te optimaliseren voor screening software.

Tips om je cv te optimaliseren voor software