Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Studiekeuze tip | Informatie krijgen zonder open dagen

“Dat is balen. Net nu ik weet welke studies mij aanspreken en het beste bij me passen, kan ik geen open dag of meeloopdag meer bezoeken.” Een veel gehoorde opmerking de laatste tijd van de jongeren die ik begeleid bij hun studiekeuze. Door alle ontwikkeling en adviezen rondom het Coronavirus, zijn onderwijsinstellingen gesloten en open dagen geannuleerd.

Stond jij ook net op het punt om open dagen te gaan bezoeken of had je je aangemeld voor een meeloopdag? Vraag je je af hoe je nu toch aan voldoende informatie kunt komen over de diverse opleidingen? De tips die ik aan mijn kandidaten geef heb ik ook voor jou op een rij gezet. De tips helpen je om op afstand de juiste informatie te krijgen over de opleiding(en) die je interessant vindt. Met goede vragen en contacten gaat het je lukken om in deze “bijzondere” tijd alsnog een weloverwogen studiekeuze te maken.

Download hier de tips die je helpen meer informatie te krijgen over jouw toekomstige opleiding.

Tips voor meer informatie zonder open dagen