Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Verkort Loopbaantraject

28-03-2018

Niet iedereen heeft de behoefte om een volledig loopbaankoersonderzoek te doorlopen. Vaak is dit ook niet nodig om te ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Soms weet je wel waar je naar toe wilt, maar heb je hulp nodig om in beweging te komen en de ontbrekende puzzelstukjes te vinden, zodat je de juiste keuze kan maken.

Voor deze kandidaten heb ik een verkort loopbaantraject ontwikkeld dat bestaat uit een reeks van 4 gesprekken. Tussen de gesprekken zit een periode van 2 tot 3 weken. Tussendoor maak je opdrachten en de LINC vragenlijst. Het traject duurt, onderbrekingen daargelaten, ca. 2 tot 3 maanden.

Tijdens het traject staan we uitgebreid stil bij onder meer:

  • jouw kwaliteiten, vaardigheden en uitdagingen
  • dat wat energie geeft en neemt
  • jouw belangrijkste persoonlijke waarden
  • jouw interesses en drijfveren

Na het doorlopen van dit traject mag je als resultaat verwachten dat je weet welke arbeidsgebieden en beroepen bij je passen.  En heb je een loopbaanactieplan waarin je voor jezelf concreet hebt gemaakt wat je nodig hebt en welke acties je gaat ondernemen om de baan te bereiken die bij je past.

Wil je meer weten over dit traject maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.